UŞAK / MERKEZ - Vala Gedik Özel Eğitim Meslek Okulu

Kas

ÖZEL ÇOCUKLARIN KALPLERİNE DOKUNAN FEDAKAR ÖĞRETMENLERİMİZİ,N ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN.İYİ Kİ VARSINIZ.

Kas

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuzda çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Okulumuz öğretmen ve öğrencilerimizin hazırladığı tiyatro gösterisi ve müzik öğretmenimizin hazırladığı koro büyük beğeniyle izlendi. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Cumhuriyetimizin 100.yılı kutlu olsun!

Ekm

DÜNYA AFET RİSKLERİNİ AZALTMA GÜNÜ İLE İLGİLİ OLARAK OKULUMUZDA DEPREM VE YANGIN TATBİKATI YAPILARAK ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİMİZE BİLGİ VERİLDİ.

Mrt

Deprem bölgesindeki öğrencilerimize gönderilmek üzere Okulumuz El Sanatları Atölyesi öğrencileri hazırladıkları kışlık atkı, bere, vb. tekstil ürünlerini tamamladılar. Mobilya Atölyemizde ki öğrencilerimiz ise anasınıfı öğrencileri için Uşak' ımızı temsilen 64 tane aşağıda görseli yer alan ahşap oyuncak arabanın üretimini tamamladılar.

Ara

Dünya Engelliler Günü, Birleşmiş Milletler tarafından 1992 yılından bu yana 3 Aralık'ta kutlanan uluslararası bir farkındalık günüdür.