UŞAK / MERKEZ - Vala Gedik Özel Eğitim Meslek Okulu

May

Valimiz Sayın Dr. Turan ERGÜN, İl Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Halil YÜCEL ve il protokolü "10-16 Mayıs Engelliler Haftası” etkinlikleri kapsamında Okulumuzun Vala Gedik Özel Eğitim İlkokulu-Ortaokulu ile birlikte hazırladığı programa katıldılar. Valimiz Sayın Dr. Turan ERGÜN Beye ve İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Halil YÜCEL Beye şükranlarımızı sunarız.

Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Programın 10-16 Mayıs Engelliler Haftası’nın toplumsal farkındalığın artmasına vesile olmasını diliyoruz

Nis

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Halil YÜCEL ve Şube Müdürümüz  Sayın Ahmet AYDIN okulumuzu ziyaret edip öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizle bir araya geldiler. Sayın müdürümüze destekleri ve nazik ziyaretleri için çok teşekkür ederiz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliklerinde Hitit Seramik Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin “Elini Taşın Altına Koy” projesi kapsamında öğrencilerimiz seramik boyama etkinliği gerçekleştirdi.

Okulumuza getirilen seramik karoların üzerine öğrencilerimiz çiçek ve bahçe temalı resimler çizdiler. Ardından bu çalışmalar Hitit Seramik fabrikasında pişirildi ve “patchwork” tablo şeklinde hazırlanarak okulumuz duvarlarını süsledi.

Hitit Seramik Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Beril Hızal başta olmak üzere tüm Hitit Seramik çalışanlarına destek ve katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Nis

Özdilek Avm Cinetime sinemalarında Aslan Hürkuş 3 Anka Adası film etkinliğine katıldık.

Emeği geçen tüm yönetici ve çalışanlara teşekkür ederiz.

UŞAK OKUYOR

Kitap Okuma Projesi

Valiliğimiz himayelerinde İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz koordinesinde başlatılan Kitap Okuma Projesine; öğrenci, öğretmen, çalışanlarımız ve tüm velilerimizin katılımıyla okulumuzda uyguluyoruz.

Bu kapsamda, okulumuzda öğrenci, öğretmen ve çalışanlarımız ilk dersin ilk 20 dakikası kitap okuma etkinliği ile başlarken akşam saat 20.00 ile 20.30 arasında öğrencilerimiz aileleriyle birlikte evde kitap okuma etkinliği yapıyorlar.

Proje sayesinde öğrencilerimizin okuma alışkanlıklarını arttığını ve bu hususta tüm paydaşlarımızda olumlu fayda sağladığını görmekten mutluluk duymaktayız.

Projeye desteklerinden dolayı öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür ediyoruz.

Nis

Vala Gedik Özel Eğitim Meslek Okulu olarak 2023-2024 eğitim öğretim yılı kapsamında planladığımız veli ev ziyaretlerine devam ediyoruz. Misafirperverliklerinden ötürü değerli velilerimize teşekkür ederiz

Nis

Erasmus eğitim projesi kapsamında ilimizde bulunan Hollanda Amsterdan Belediyesi Sosyal Hizmet Merkezi çalışanları okulumuza çalışma ziyareti gerçekleştirdiler.

Mrt

Okulumuzda düzenlediğimiz “ Filistin’de Çocuk Olmak “ adlı resim yarışmasında dereceye giren öğrencilerimize ödülleri verildi.

Mrt

Okulumuz zenin kat koridoru ve Yiyecek- İçecek Hizmetleri Atölyesi zeminleri yenilenerek hizmete sunuldu.

Mrt

Okulumuzun bahçesi yeşillenmeye devam ediyor.Ağaç dikme etkinliğmiz devam ediyor.

Mrt

Deprem öncesi ,deprem esnasında ve sonrasında yapılacaklar hakkında öğrencilerimiz bilgilendirildi.

Sonrasında Deprem Tahliye Tatbikatı gerçekleştirildi.

Ock

Okul Temelli Mesleki Gelişim Programı kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğü Arge Biriminden Dr. Ceyhun UZUN, Malkoçoğlu Ortaokulu Müdüresi Ummuhan AKKEYİK ve Ayşe Ana İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Mehmet Emin ASLAN tarafından okulumuz öğretmen ve yöneticilerine Erasmus ve AB projeleri konularında seminer verilmiştir. Eğitim veren hocalarımıza ve katılım sağlayan öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

Uşak Belediyesi tarafından Çokkozlar Parkı içerisinde düzenlenen 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Ağaç Dikim Etkinliği’ne öğrenci ve öğretmenlerimizle katılım sağladık.

Ara

Okulumuz özel eğitim öğretmeni Emrullah TURAN, psikolojik danışman Şükrü YURTSEVER hocamız ve Uşak İl Jandarma Komutanlığı personeli katılımlarıyla okul servis şoförleri ve rehber personele “Özel Eğitim Okul, Kurum ve Sınıfları Okul Servis Araçlarını Kullanan Şoförler İle Rehber Personele Yönelik Özel Eğitim Farkındalık Bilgilendirme Semineri” verildi.